Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
 • Maryse Condé

  La migració dels cors

  Amors devoradors, odis ancestrals, rivalitats familiars, racismes atàvics i forces religioses ocultes configuren aquest viatge exòtic i exuberant per les Antilles de després de l’abolició de l’esclavitud.
 • Valeria Parrella

  L'espai blanc

  'L’espai blanc' és el temps d’espera i incertesa d’una mare. Són tres mesos en què la vida i la mort, l’esperança i la por esdevindran dues cares de la mateixa moneda.
 • Timothy O'Grady i Steve Pyke amb pròleg de John Berger

  Sabia llegir el cel

  La prosa de Timothy O’Grady, tendra i viva, i les fotografies carregades de bellesa de Steve Pyke es combinen per fer una obra de ficció única, un acte de record impregnat de pèrdua, desafiament i una bellesa inoblidable.
 • Tsitsi Dangarembga

  Neguit permanent

  Una història sobre la majoria d'edat i una poderosa exploració de l'imperialisme cultural. 'Neguit permanent' dibuixa el viatge de creixement personal de la Tambudzai en una nació també jove, Zimbàbue.
 • A finals d'estiu

  Magdalena Blažević

  Considerada una de les millors veus narratives actuals dels Balcans, l’obra de Magdalena Blaževic; revisa la història i la identitat dels països de l’ex-Iugoslàvia en clau surrealista, poètica i catàrtica.
 • Pier Paolo Pasolini

  Una vida violenta

  Pasolini desplega la llengua de la societat marginal dels anys cinquanta per explicar una història –violenta i dura, tràgica i valenta– voluntàriament diferent de la Itàlia glamurosa que se solia projectar.
 • Imogen Binnie

  Nevada

  Clàssic de culte de la literatura queer, 'Nevada' segueix la història d’una dona trans que s’embarca en un viatge a través dels Estats Units.

Descobreix els llibres més destacats del nostre catàleg!

 

 

 

Propers llançaments

Alki Zei