Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Per compres iguals o superiors a 45€, el servei de missatgeria és gratuït.
Per compres iguals o superiors a 70€, et regalem, a més, una bossa de tela.
Per compres iguals o superiors a 90€, et regalem, a més, una bossa de tela i un exemplar de Catarsi Magazin.
Per compres iguals o superiors a 140€, et regalem, a més, una bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin i un producte de Literal.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Subscriu-te

1 SUBSRIPCIÓ, 2 EDITORIALS! 

Amb la teva subscripció, tindràs accés amb descompte a les novetats i a tot el catàleg de dos projectes editorials, Tigre de Paper i L’Agulla Daurada.

Com funciona la subscripció?

 • No hi ha quotes, només pagues pels llibres rebuts.
 • Et compromets a adquirir 7 llibres l’any amb el descompte de subscriptores.
  • Novetats (preventa abans d’anar a llibreries): 15%
  • Resta de catàleg: 5%
 • Mitjançant el correu electrònic t’avisem els mesos que hi ha tria de llibres, la qual pots modificar a través de l’apartat de subscriptores de la pàgina web.
 • A més del descompte, gaudiràs sempre d’enviament gratuït, promocions exclusives i regals.
 • Encara que en una de les tries, hagis d’escollir més d’un llibre, desglossarem el pagament de manera que no se’t cobri més d’un llibre dels obligatoris al mes.
 • Els cobraments es faran per rebut domiciliat al teu número de compte bancari.
 • Quan et dones d’alta a la subscripció, esculls el primer llibre de l’any i el rebràs acompanyat d’un pack gratuït de benvinguda amb obsequis literaris i marxandatge.
 • En qualsevol moment pots comprar qualsevol llibre del catàleg de totes dues editorials via web, gaudint del descompte de subscriptores (aquestes compres addicionals no computen en el mínim de llibres de compromís de les tries).

Per què subscriure-m’hi?

 • Ompliràs la teva biblioteca de llibres de narrativa de qualitat que estimulen el pensament crític. L’actualitat, l’aprenentatge de la història, l’anàlisi internacional, els debats feministes o la narrativa social són eines indispensables per entendre el món en què vivim i transformar-lo.
 • Amb la teva subscripció contribueixes a enriquir l’àmbit literari en llengua catalana, i a enfortir el cooperativisme i l’economia social.
 • La teva subscripció és un recolzament al projecte editorial de L’Agulla Daurada.

 

7
Llibres
o productes
FAQs

Què és?

La subscripció a L'Agulla Daurada és un compromís i un recolzament al projecte editorial, de la mateixa manera que ho és la subscripció a Tigre de Paper

És formar part d’una comunitat de lectores que confia en el nostre criteri a l’hora d’editar narrativa i assaig de crítica social. És tenir un vincle més directe i personal amb l’editorial, el qual ens garanteix una major solidesa i a les subscriptores els ofereix descomptes, promocions, i per descomptat, bones lectures.

En què consisteix?

Prens el compromís d’adquirir 7 o 10 llibres l’any ( 7, 10 o 15 llibres a l'any en el cas de la subscripció de Tigre de Paper).

Sense quotes, només pagues els llibres que adquireixes, amb el descompte corresponent (15% en les novetats editorials i 5% en la resta de catàleg).

Els llibres que us proposem a cada tria són només novetats però les pots canviar per qualsevol altre del catàleg de les editorials Tigre de Paper i L’Agulla Daurada, indistintament.

Sempre que compris als llocs web de L'Agulla Daurada i Tigre de Paper, se t'aplicarà el descompte de subscriptora.

A més a més, durant l'any fem obsequis i regals per a les subscriptores: pòsters, bosses, adhesius, etc.

Es paga cap quota? Com feu el cobrament?

No hi ha cap quota. Només pagues pels llibres que adquireixes amb el descompte corresponent (15% en les novetats editorials i 5% en la resta de catàleg).

Fem el cobrament directament del teu compte corrent amb rebut domiciliat. No cobrem més d’un llibre dels obligatoris en un mateix mes. Els cobraments els fem al llarg dels primers 15 dies de cada mes.

Com a subscriptora, tinc avantatges en les compres a la vostra web?

Sí, quan compris tant a la web de Tigre de Paper com a la web de L’Agulla Daurada, automàticament se t'aplicaran els beneficis de ser subscriptora!

Atenció: aquests llibres no computaran amb el mínim de llibres a adquirir mitjançant les tries

Quina és la compra mínima anual?

En escollir el teu model de subscripció, prens el compromís d’adquirir 7 o 10 llibres l’any (7, 10 o 15 llibres l'any en el cas de la subscripció de Tigre de Paper).

Sempre pots canviar qualsevol dels llibres nous que et proposem per qualsevol llibre del catàleg de Tigre de Paper i L’Agulla Daurada, indistintament, utitlitzant el buscador que trobaràs a la teva àrea privada.

També pots afegir més llibres a les tries (que no comptabilitzarien en el mínim de llibres l’any) gaudint dels descomptes, o comprar via web llibres dels nostres catàlegs amb l’aplicació del descompte en qualsevol moment.

Sempre que compris als llocs web de L'Agulla Daurada i Tigre de Paper, se t'aplicarà el descompte de subscriptora.

He de pagar despeses d'enviament?

No, el cost dels enviaments l'assumim nosaltres completament. Tu només pagues pels llibres amb el descompte corresponent (15% en les novetats editorials i 5% en la resta de catàleg).

Cada quan puc escollir llibres?

Les tries de llibres van associades a l’edició de les novetats, de tal manera que hi ha mesos que s’escullen 1 o 2 llibres, i hi ha mesos que no hi ha tria.

Normalment es realitzen dues tries entre gener i març, una altra al maig i dues més entre setembre i novembre. T’avisem mitjançant un correu electrònic cada vegada que s’activa una tria.

Quins mesos rebem llibres?

Normalment es realitzen dues tries entre gener i març, una altra al maig i dues més entre setembre i novembre.

T’avisem mitjançant un correu electrònic cada vegada que s’activa una tria.

Com he d’escollir els libres?

A través de la teva àrea privada de la nostra pàgina web.

El sistema és molt intuïtiu i, cada vegada que activem una tria, t’avisarem al correu electrònic (estigues alerta que els nostres missatges no vagin a la safata de 'promocions').

Si no t’interessa cap de les novetats que et proposem, podràs fer servir el buscador que trobaràs a la teva àrea privada per a buscar i seleccionar el llibre que vulguis adquirir del catàleg de Tigre de Paper o de L’Agulla Daurada.

Què són els llibres recomanats?

A cada tria, hi ha uns títols que són els 'llibres recomanats'.

Aquests són els llibres que t'enviarem per defecte si no contestes al formulari amb una tria diferent.

Puc canviar els llibres recomanats?

A part de poder escollir sempre entre diferents novetats, també pots fer el canvi per qualsevol dels llibres del catàleg de Tigre de Paper i de L’Agulla Daurada.

Tens a la teva disposició el catàleg de dues editorials perquè gaudeixis al màxim de la teva subscripció.

Puc afegir altres llibres?

Sí, sempre pots demanar altres llibres a més del mínim de llibres anuals establert. Ja sigui quan et toqui fer una tria de llibres de la subscripció (afegint-ne de més) o en qualsevol altre moment que ho desitgis.

Sempre se t’aplicarà el descompte de subscriptora.

Puc escollir tots els llibres de la subscripció en una sola tria?

No, els llibres es reparteixen al llarg de tot l'any en tries diferents.

En cadascuna d'aquestes tries esculls 1 o 2 llibres d'entre els 3, 4 o 5 que proposem cada vegada. Així, per exemple, si en una tria esculls 2 llibres extres, a més dels que et toquen, no se't restaran del total anual, sinó que s'entendran com una compra, a la que també se li aplicarà el descompte de subscriptora.

Ens agradaria poder oferir aquest sistema, però a nivell de gestió ens és inviable ara mateix. Recorda que si hi ha algun llibre d'una tria que no esculls ara, sempre podràs fer-ho en una altra tria posterior.

Aquest funcionament és, a més, un gran recolzament per a L'Agulla Daurada i Tigre de Paper, ja que disposem d’un suport econòmic constant durant l’any.

Com funcionen els enviaments? Quan i com rebo els llibres?

Les tries de llibres es realitzen en el moment de la sortida de les novetats editorials. Un cop feta la tria, i així que els llibres impresos arriben a l’editorial, realitzem els enviaments, de tal manera que es puguin gaudir de seguida.

Pel que fa a les compres de llibres a part de la tria, t’enviem el llibre en el mateix moment de demanar-lo.

Els enviaments es realitzen a través del servei ordinari de Correus. Normalment serveixen el llibre al domicili, i en algunes ocasions poden deixar el resguard per passar-lo a recollir per l’oficina de Correus més propera. Aquests enviaments triguen entre 3 i 10 dies laborables segons indica Correus a la seva pàgina web i oficines.

Hi ha compromís de permanència? Quan i com em puc donar de baixa?

No hi ha compromís de permanència.

En qualsevol moment pots sol·licitar la baixa de la subscripció escrivint-nos a subscripcions@lagulladaurada.cat

Puc donar-me d'alta si visc fora de l'Estat espanyol?

Si vius a la Catalunya Nord la subscripció funciona de la mateixa manera, amb l’única excepció que pot ser que l’enviament tardi uns dies més en arribar.

Pel que fa a altres ubicacions, en funció del lloc, et demanarem que assumeixis una part de les despeses d'enviament.

Et recomanem que ens escriguis a subscripcions@lagulladaurada.cat i tramitem la subscripció i els possibles dubtes d’una forma més personalitzada.

I si m'ha quedat algun dubte per resoldre, què faig?

Sempre que vulguis, escriu-nos a subscripcions@lagulladaurada.cat o truca'ns al 93 742 26 83.