Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

L’Agulla Daurada és un segell editorial independent nascut l’any 2022 amb la voluntat de dotar el panorama literari en català amb noves veus que permetin revisar la realitat que vivim sota una panoràmica més àmplia.

Com a projecte editorial, sentim el deure de ser vehicle d’aquell treball descrit per Montserrat Roig quan diu que “La nostra tasca, la dels periodistes, dels escriptors, dels artistes, és aclarir les zones fosques de la memòria col·lectiva dels nostres pobles”. És per això que apostem per una línia editorial narrativa que defugi els clixés i convidi a reflexionar sobre les formes, necessitats, conflictes i lluites de la nostra societat.

Tenim el ferm convenciment que la narrativa pot ser, per a les lectores de ment desperta, una porta d’entrada al pensament i la consciència crítica. Amb aquesta voluntat, i puntada rere puntada, estem construint un catàleg que, a partir d’històries concretes, ens permeti abordar els grans temes de la nostra societat.

Sota el paraigües de la comunitat KULT – compromesa des de fa més de 10 anys amb el pensament crític i l’acció transformadora –, l’Associació d’Editors en Llengua Catalana editors.cat i l’associació d’editorials independents de Catalunya Llegir en Català, ens sumem al conjunt d’editorials i projectes culturals que enfrontem la cultura del consum i del mercat per construir cultura de totes i per a totes, fent apostes que enriqueixin l’àmbit cultural i literari en la nostra llengua.