Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Dalla costa

Mariarosa Dalla costa

Mariarosa Dalla Costa és una influent feminista i activista marxista italiana. És coautora del clàssic text feminista The Power of Women and the Subversion of the Community, amb Selma James. Aquest text va iniciar el «debat sobre el treball domèstic» a principis dels anys setanta, que redefinia el treball domèstic com a treball reproductiu necessari per al funcionament del capitalisme i com a treball que s'ha fet invisible per la seva eliminació de la relació salarial. La seva recerca s’ha traduït a diversos idiomes i s’ha publicat en revistes, col·leccions editades i monografies.

Llibres de Mariarosa Dalla costa

Les dones i la subversió de la comunitat
Un llibre que aprofundeixen en la nostra comprensió del paper de les lluites de les dones per l'autonomia i el control sobre el seu cos i el seu treball.   'Les dones i la subversió de la comunitat' és una col·lecció d’assaigs de la influent autora i activista feminista Mariarosa Dalla Costa, traduïts per primera vegada al català.   Els darrers anys hem experimentat un auge...
13,50 Impostos inclosos
Afegir