Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Brown

Jenny Brown

Jenny Brown és una teòrica i activista dels EUA que va encapçalar la campanya de base perquè la pastilla anticonceptiva de l’endemà es pogués aconseguir sense recepta a les farmàcies del país.

Va copresidir durant deu anys l’Alachua County Labor Party, on es va encarregar d’organitzar moviments per una assegurança sanitària nacional, pel dret a salaris que permetin guanyar-se la vida i per l’educació superior gratuïta. L’objectiu era crear un partit polític per a les persones treballadores amb el lema: «les grans empreses tenen dos partits, nosaltres en necessitem un de nostre».

Ha treballat com a redactora i editora a la revista Labor Notes, informant sobre conflictes laborals en els sectors de l’hoteleria i la restauració, el comerç, l’agricultura, les línies aèries, les telecomunicacions i la construcció. També és coautora de 'Labor Notes', de How to Jump-Start Your Union: Lessons from the Chicago' Teachers (2014). Escriu, ensenya i fa activisme amb el grup feminista National Women’s Liberation (womensliberation.org).

Llibres de Jenny Brown

Maternitats en vaga
Aquest assaig lúcid i atrevit parteix d’una consigna provocadora per posar sobre la taula un debat molt necessari i animar a l'organització col·lectiva de les dones. Aquest assaig lúcid i atrevit parteix d’una consigna provocadora per posar sobre la taula un debat molt necessari. 'Maternitats en vaga' analitza amb detall les polítiques, grups de pressió i interessos que s’amaguen darrere les...
18,00 Impostos inclosos
Afegir