Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Butler

Judith Butler

Filòsofi de formació, actualment ocupa la càtedra Maxine Elliot de Retòrica, Literatura Comparada i Estudis de la Dona a la Universitat de Califòrnia, Berkeley. És doctori honoris causa en diverses universitats dels Estats Units, Amèrica i Europa i una de les figures del pensament crític més influents al món. L’any 2022 va rebre el Premi Internacional Catalunya.
Inicialment especialitzadi en Estudis de Gènere, la seva obra també inclou importants reflexions en l’àmbit de l’ètica, la política i els drets humans. Una de les seves contribucions més destacades és la teoria sobre la performativitat del gènere, que va esdevenir la base fonamental de la teoria queer.
En català se n’han publicat Marcs de guerra: Quines vides plorem? (Angle, 2019), Problemes de gènere (Angle, 2021), La força de la no-violència (Tigre de Paper, 2021) i ¿Quina mena de món és aquest? (Arcàdia, 2022).

Llibres de Judith Butler

Qui té por del gènere?
El nou i esperat llibre de Judith Butler, una de les icones globals del pensament crític, que planteja una resposta a la reacció conservadora antifeminista i transfòba. El feminisme, les persones trans i la resta d’identitats i sexualitats dissidents s’han convertit en un dels enemics fonamentals sobre qui llançar odi i violència a qualsevol preu. La mal anomenada «ideologia de gènere» és un...
23,00 Impostos inclosos
Afegir
La força de la no-violència
Butler desfà els malentesos arrelats sobre què constitueix violència i què no-violència, tot plegat per suggerir nous camins a seguir. Per què mentre que la violència de l’Estat gairebé mai és qüestionada, qualsevol forma de contraviolència que empren aquells que volen defensar-se es considera sovint inacceptable? Judith Butler duu a terme una profunda anàlisi de les dimensions psicosocials...
17,00 Impostos inclosos
Afegir