Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Canvis i devolucions

Garantim a el client la possibilitat de retornar qualsevol comanda. Disposarà d’un termini de 14 dies naturals des de la recepció per a comunicar-nos el seu desig de retornar la comanda.

La comanda retornada (juntament amb l'albarà i, si escau, la factura emesa per Cultura21 SCCL) haurà de ser lliurada a les oficines de L’Agulla Daurada, corrent el client amb les despeses de devolució (4€).

El client podrà retornar qualsevol article que hagi comprat a Tigre de Paper, sempre que els productes conservin el seu precinte o embalatge original i els manuals, accessoris o regals promocionals inclosos, si s'escau. En cas contrari el bé patirà una depreciació. El client només serà responsable de la disminució de valor dels béns resultant d'una manipulació dels mateixos diferent de la necessària per a establir la seva naturalesa, les seves característiques o el funcionament.

Si, per error de L’Agulla Daurada, el client rebés un producte diferent al sol·licitat o el producte correcte però en males condicions, li lliurarem el producte correcte, recollint el primer sense cap càrrec addicional per al client.

 

 

Si t’has registrat

Per a qualsevol devolució, reclamació o consulta, accedeix des del teu zona d'usuari a menú "Les meves comandes" i fes clic a "Incidències i devolucions".

 

Si no t’has registrat

Indica’ns les teves dades. Et respondrem tan aviat com puguem en el nostre horari d’atenció al client (de 09.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00 de dilluns a dijous, i els divendres de 09.00 a 15.00).

(*) Camps obligatoris

Si ho prefereixes, et pots posar en contacte amb el nostre Servei d'Atenció a client.