Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Una novel·la antibel·licista escrita amb una delicada prosa poètica i molta bellesa

L'autora construeix, amb una delicada prosa poètica i molta bellesa, una història de vertadera por i pèrdua irreparable.

Considerada una de les millors veus narratives actuals dels Balcans, l’obra de Magdalena Blažević revisa amb A finals d'estiu la història i la identitat dels països de l’ex-Iugoslàvia en clau surrealista, poètica i catàrtica. Aquesta novel·la ha estat guardonada amb el Premi TPortal 2023, un dels certàmens més importants de Croàcia.

Quan un poble pintoresc de Bòsnia es veu atrapat en el conflicte bèl·lic, el món infantil de dues nenes serà escombrat per sempre. Les mans de l’avi, les conserves de la mare, les flors de camamilla o l’èxode del poble, tot desapareixerà per a la Ivana quan, en un atac enemic, és assassinada amb només catorze anys.

 


Narrada des del punt de vista de la víctima, 'A finals d’estiu' és una història antibel·licista universal que va més enllà del poble a la riba del riu Bosna i el període en què s'ambienta la novel·la. Una novel·la curta que es llegeix a poc a poc perquè, com en les obres d’Agota Kristof, per sota de les frases curtes i concises bull un món d’emocions, pors i dolor.

 

«A través d’aquesta novel·la antibel·licista, descobrim una veu sorprenentment poderosa i autèntica, un udol poètic més fort que qualsevol representació brutal i realista de la guerra.» – Elizabeta Hrstic, Politika Plus

Llibres relacionats

1r aniversari de L’Agulla Daurada: històries concretes per abordar els grans temes

18/07/2023

Uns 'Cims borrascosos' en el despertar de l’emancipació caribenya

1/09/2023