Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Tsitsi Dangarembga rep el Premi Veu Lliure del PEN Català

El PEN Català ha atorgat el Premi Veu Lliure 2023 a Tsitsi Dangarembga, autora de Neguit permanent. L'entitat ha destacat el compromís de l'autora de Zimbabue amb els valors del feminisme i la lluita anticolonial, i la indubtable qualitat literària de la seva obra.

Tsitsi Dangarembga és una de les veus més importants del panorama literari africà de les darreres dècades i ha estat sotmesa a assetjament judicial al seu país arran de la seva participació en una manifestació per la llibertat a Zimbabue.

A la roda de premsa per anunciar el guardó, Tsitsi Dangarembga ha celebrat que editorials com L'Agulla Daurada facin apostes arriscades per donar veu a narratives diverses. Ha remarcat que és especialment necessari en el context internacional d'auge dels discursos d'extrema dreta.

 

 

Anna Roca, editora de L'Agulla Daurada ha celebrat el reconeixement i ha reafirmat el compromís de l'editorial en publicar propostes de narrativa que contribueixen a repensar el món. "L'única manera que tenim de sortir del forat on actualment es troba el món és a partir d'una mirada més àmplia, i això volem contribuir". L'editora ha anunciat que l'editorial està treballant per publicar els dos altres llibres de la triologia iniciada amb Neguit permanent.

En la visita a Barcelona, l'autora guardonada també ha participat a la conferència inaugural del Kosmopolis amb una conversa amb el periodista David Guzmán.

Llibres relacionats

Uns 'Cims borrascosos' en el despertar de l’emancipació caribenya

1/09/2023

Avançament editorial primavera 2024

15/01/2024