Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Viatja de la mà dels nostres llibres!

 

On passen les històries dels llibres de L'Agulla Daurada?

Us hem traçat uns mapes perquè viatgeu a través dels nostres llibres, o perquè us acompanyin en els vostres viatges reals! Us hi animeu?

 

 

ITÀLIA

'L'espai blanc', de Valeria Parrella

Narra el temps d’espera i incertesa d’una mare amb un nadó prematur en una Nàpols trepidant que esdevé un personatge més de l'obra.

'Una vida violenta', de Pier Paolo Pasolini

Al pur estil Pasolini, essegueix la història d’en Tommaso, un jove delinqüent dels suburbis romans al qual espera un tràgic destí.

GRÈCIA

'La xicota de l'Aquil·les', d'Aki Zei

A través dels records de l'Eleni, Alki Zei ressegueix tota la història de Grècia al segle XX: la resistència grega al nazisme, la guerra civil i la junta militar.

'La fi de la nostra petita ciutat', de Dimitris Hatzís

A través de set relats relacionats entre sí, Hatzís descriu l’impacte que tenen, sobre els protagonistes, les transformacions econòmiques i socials de la Grècia d’entreguerres.

BÒSNIA

'A finals d'estiu', de Magdalena Blaževic

Quan un poble pintoresc de Bòsnia es veu atrapat en el conflicte bèl·lic, el món infantil de dues nenes serà escombrat per sempre.

RÚSSIA

'La mare' de Maksim Gorki

Amb el període de gestació de la Revolució Russa com a escenari, és un retrat extremadament humanista del creixement de la consciència social i política.

 

IRLANDA

'Sabia llegir el cel', de Timothy O'Grady i Steve Pyke

La narració d’O’Grady en contrapunt a les fotografies de Pyke produeixen una poderosa evocació de l'experiència de l'emigrant irlandès.

REGNE UNIT

'Union Street', de Pat Barker

Set dones de classe treballadora s’enfronten a una vida modelada pel rerefons sociopolític de la desindustrialització dels setanta al nord-est d'Anglaterra.

PARÍS

'La pimpinella blava', de Svetlana Slapšak

Un inspector de la policia parisenca d’origen jueu polonès i una associada de les Nacions Unides d’origen iugoslau, investiguen un macabre assassinat.

BÈLGICA:

'El naixement de la nostra força', de Victor Serge

Intel·lectual marxista belga d'orígen rus, Serge és cronista de quaranta anys de guerres, revoltes i revolucions arreu d’Europa i Rússia.

ASTÚRIES:

'Al fons de la memòria de Déu', de Xurde Álvarez

La vaga de la indústria metal·lúrgica asturiana va ser una de les més llargues i amb més seguiment de tots els temps. Aquesta és la història d’una de les famílies que la va viure.

 

EEUU:

'Nevada', d'Imogen Binnie

Clàssic de culte de la literatura queer, segueix la història d’una dona trans descontenta amb la seva vida que s’embarca en un viatge a través dels Estats Units.

GUADALUPE I LES ANTILLES:

'La migració dels cors', de Maryse Condé

Amors devoradors, odis ancestrals, rivalitats familiars, racismes atàvics i forces religioses ocultes configuren aquest viatge exòtic i exuberant per les Antilles.

'Travessa del manglar', de Maryse Condé

LA REPÚBLICA DOMINICANA:

'Dominicana', d'Angie Cruz

Ana Canción forma part de la primera onada de dominicans que arriba a Nova York i ha de ser l'oportunitat d'emigrar per a tota la seva família.

HAITÍ:

'Kannjawou', de Lyonel Trouillot

Kannjawou vol dir «celebració» en crioll haitià. I aquest llibre és precisament això, un jubileu de tot el que és haitià.

 

BRASIL:

'L'altra cara de la pell', de Jeferson Tenório

L’existència sota el brutal «racisme cordial» del Brasil esdevé dolorosament viva en aquesta contundent novel·la sobre les relacions entre pares i fills.

ZIMBÀBUE:

'Neguit permanent', de Tsitsi Dangarembga

Una història sobre la majoria d'edat i una poderosa exploració de l'imperialisme cultural, dibuixa el viatge de creixement personal de la Tambudzai en una nació també jove, Zimbàbue.

Què llegir aquest estiu?

12/06/2024

Aquest Sant Jordi 2024, us esperem!

18/04/2024