Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Miquel López Crespí

Sa Pobla, Mallorca, 1946, és novel·lista, autor teatral, poeta i assagista. D’ençà començaments dels anys setanta ha publicat més de setanta llibres de poesia, teatre, memòries i novel·la entre els quals podríem destacar: Corambé: el dietari de George Sand (novel·la); Lletra de batalla  (poesia); L’amagatall (novel·la); Breviari contra els servils: dietari d’un escriptor en temps de la barbàrie (dietari poètic); Els anys del desig més ardent (teatre); Defalliment: memòries de Miquel Costa i Llobera (novel·la); Antologia (1972-2002) (poesia); Temps moderns: homenatge al cinema (poesia); No era això: memòria política de la transició (assaig); Damunt l´altura. El poeta il·luminat (novel·la); El darrer hivern de Chopin i George Sand (novel·la); El cant de la Sibil·la (poesia); Les ciutats imaginades (poesia); Naufragis lents (poesia); La Conspiració (novel·la); Un viatge imaginari i altres narracions (contes); París 1793 (novel·la); Espais secrets (poesia); Novel·la, poesia i teatre (Memòries 1968-2008)(memòries); Els crepuscles més pàl·lids (novel·la); Cinema del segle XX (articles) i Una Arcàdia feliç (novel·la).

Llibres de Miquel López Crespí

La guerra just acaba de començar
“La gent, compacta, avança dificultosament enmig de la neu cap al Palau d’Hivern”. Així comença l’obra narrativa de Miquel López Crespí, guanyadora del premi “Ciutat de Manacor 1973” i censurada pel franquista Tribunal de Orden Público.  Premi Novelpol a la millor novel·la negra publicada el 2002.  “La guerra just acaba de començar” és una obra de narrativa experimental. Escrita...
15,00 Impostos inclosos
Afegir