Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

La guerra just acaba de començar

“La gent, compacta, avança dificultosament enmig de la neu cap al Palau d’Hivern”. Així comença l’obra narrativa de Miquel López Crespí, guanyadora del premi “Ciutat de Manacor 1973” i censurada pel franquista Tribunal de Orden Público.

 Premi Novelpol a la millor novel·la negra publicada el 2002.

 “La guerra just acaba de començar” és una obra de narrativa experimental. Escrita l’any 1973, és un cop de puny contra els cànons tradicionals estilístics en l’àmbit literari i a la vegada contra un règim franquista ja decadent però entrant en una modernitat de consumisme, mantenint la classista explotació laboral. Un col•lage literari que divaga entre els petits grans moments històrics dels períodes revolucionaris i la vida política, clandestina i quotidiana de la rebel·lia a la ja turística i alienada Mallorca dels anys 70.

 Relats que ens faran relacionar les guerres imperialistes i les injustícies que podem copsar pel carrer, del Vietnam a una vaga de treballadors portuaris, del despertador que sona cada matí per anar a treballar a la cita per conspirar contra l’ordre establert, per retratar-nos a les qui pretenem canviar el món o a les qui preferim deixar-nos endur per la corrent. I és que l’obra s’emmarca en un context on l’autor i les persones afines del seu voltant, a la vegada que començaven a escriure, des de la clandestinitat, lluitaven activament contra la dictadura franquista, per la llibertat del poble. Perquè ben mirat, tal com es pregunta Miquel López Crespí, “què faig, què feim tots amb aquesta guerra terrible que tenim al davant?”

15,00 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de juliol 2017
ISBN: 9788493896