Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Kaplan

Leslie Kaplan

(Nova York, 1943)

De molt petita la seva família es trasllada a París, per això sempre ha escrit en francès. Després d’estudiar filosofia, història i psicologia, el seu posicionament militant la va dur a entrar a treballar en una fàbrica. Posteriorment participa en el moviment del Maig del 68.

El 1982 publica la seva primera novel·la, 'L’Excèsl’usine', a la qual l’han seguit gairebé una vintena més. 'En Mathias i la Revolució' és la primera obra de l’autora traduïda al català.

Leslie Kaplan va rebre el premi Wepler el 2012 per 'Millefeuille', i el Gran Premi de la Société des Gens de Lettres de 2017 pel conjunt de l’obra.

Llibres de Leslie Kaplan

En Mathias i la Revolució
Novel·la política que s’interroga sobre com viure junts aquí i ara, un llibre que posa l'accent en el desig de canvi i que ens diu que un altre punt de vista és possible. —Però digueu-nos, per què aquests avalots?, va insistir en Luca.—Per a mi, va dir la Myriam, la qüestió no és per què hi ha avalots, sinó per què no hi ha avalots. Sense justícia no hi ha pau. Per tot París se sent la...
17,00 Impostos inclosos
Afegir