Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Ballestra

Silvia Ballestra

Silvia Ballestra, nascuda a les Marques, viu i treballa a Milà. És autora de novel·les, reculls de contes, assaigs i traduccions, publicats a les editorials italianes més importants. Entre els seus llibres, traduïts a diverses llengües, hi trobem el long-seller 'Compleanno dell’iguana', 'Gli Orsi', 'Nina', 'I giorni della Rotonda', 'Amiche mie' i 'Vicini alla terra'. El director de cine Riccardo Milani va fer la pel·lícula 'La guerra degli Antò' basant-se en la seva novel·la del mateix títol.

Llibres de Silvia Ballestra

Una nova època
La Nadia i l'Olga són dues germanes que ens duen a un exercici de memòria familiar i col·lectiva, fins a les arrels de la terra preocupades pel futur que ens depara. Diuen que Sibil·la, empipada amb les fades que s’entretenien ballant el salterello amb els pastors, els hauria tirat les pedres que es van acabar convertint en el poble d’Arquata del Tronto: unes pedres destinades a rodolar un...
18,00 Impostos inclosos
Afegir