Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Taylor

Keeanga-Yamahtta Taylor

Keeanga-Yamahtta Taylor investiga i imparteix conferències sobre la política negra, moviments socials i la desigualtat racial als Estats Units. És autora de Race for Profit, amb el qual va ser semifinalista del Premi Nacional del Llibre dels EUA el 2019 i finalista del Premi Pulitzer d’Història el 2020. Col·labora regularment amb The New Yorker i puntualment amb Los Angeles Times,Boston Review, Paris Review, Guardian,The Nation, Jacobin i Souls, entre d’altres. També havia col·laborat amb The New York Times. El 2016 va ser nomenada una de les cent afroamericanes més influents dels Estats Units. Ha estat nomenada professora distingida de l’Organització d’Historiadors Americans. Actualment és professora d’estudis afroamericans a la Universitat de Princeton.    

Llibres de Keeanga-Yamahtta Taylor

Com alliberar-nos
El feminisme negre ha tornat a emergir com el marc analític per a la resposta activista a l'opressió de molts subjectes. Aquest llibre n'és una excel·lent porta d'entrada. 'Com alliberar-nos' és un esforç per tornar a connectar les arrels fondes de l’anàlisi i la pràctica del feminisme negre amb els esforços contemporanis d’organització. De la mateixa manera que el marxisme va convertir-se en...
17,00 Impostos inclosos
Afegir