Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Trouillot

Lyonel Trouillot

(Port-au-Prince, Haití, 1956)

Novel·lista i poeta en francès i crioll haitià, periodista i professor de literatura francesa i criolla a la Universitat de Port-au-Prince.     Criat als Estats Units, va tornar a Haití als dinou anys i, des d’aleshores, no ha deixat de posar-se al servei del compromís social i la democràcia del seu país. Ha col·laborat en diversos diaris i revistes, ha publicat onze novel·les, dos assaigs i un llibre de poesia, i és coeditor de la revista Cahiers du Vendredi..     La seva obra ha estat guardonada amb diferents reconeixements internacionals. El seu La belle amour humaine va ser guardonat amb el Grand Prix du Roman Métis i finalista al Premi Goncourt, entre altres.

Llibres de Lyonel Trouillot

Kannjawou
Kannjawou és una paraula que vol dir «celebració» en crioll haitià. I aquest llibre és precisament això, un jubileu de tot el que és haitià: les alegries i riqueses de la seva cultura, però també la violència de les relacions socials i els danys causats per dècades d’ocupació militar-humanitària. Escrit en format de diari personal, Kannjawou constitueix un passeig pel dia a dia dels...
18,00 Impostos inclosos
Afegir