Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Qui té por del gènere?

Epíleg
Bel Olid
Traducció
Lola Fígols
Il·lustració
Marta Cartu

El nou i esperat llibre de Judith Butler, una de les icones globals del pensament crític, que planteja una resposta a la reacció conservadora antifeminista i transfòba.

El feminisme, les persones trans i la resta d’identitats i sexualitats dissidents s’han convertit en un dels enemics fonamentals sobre qui llançar odi i violència a qualsevol preu. La mal anomenada «ideologia de gènere» és un dels fantasmes que la dreta, amb l’ajuda de personatges públics, utilitza per sembrar la por i la desconfiança entre la gent amb la idea que el gènere és una amenaça perillosa, gairebé diabòlica, contra les famílies, els infants i la societat en general, amb l’objectiu de soscavar les proteccions contra la violència sexual i de gènere i desposseir les persones trans i queer dels seus drets a viure vides sense por.

Qui té por del gènere? no busca oferir una nova teoria del gènere sinó examinar com el «gènere» s’ha convertit en un fantasma per als règims autoritaris emergents, les formacions feixistes i el feminisme transexcloent. Una intervenció essencial en un dels temes més candents del nostre temps; una crida atrevida a rebutjar l’aliança amb moviments autoritaris i a fer una àmplia coalició en la lluita per la igualtat, lligada a la lluita contra la injustícia. Imaginant noves possibilitats tant per a la llibertat com per a la solidaritat, Butler ens ofereix un treball esperançador d’anàlisi social i política que és alhora oportú i atemporal.

23,00 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de juliol 2024
Pàgines: 314
ISBN: 978-84-18705-83-0