Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Per compres iguals o superiors a 45€, el servei de missatgeria és gratuït.
Per compres iguals o superiors a 70€, et regalem, a més, una bossa de tela.
Per compres iguals o superiors a 90€, et regalem, a més, una bossa de tela i un exemplar de Catarsi Magazin.
Per compres iguals o superiors a 140€, et regalem, a més, una bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin i un producte de Literal.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Jordi Cumplido

(Manresa, 1986)

Jordi Cumplido és llicenciat en Periodisme i Història, i Màster en Història Contemporània especialitzat en Història d’Europa de l’est i els Balcans. Té com a llengua materna el català i domina també la llengua i la cultura croata amb un bagatge d’una dècada vivint a la regió. És autor del llibre “El somni de Iugoslàvia. Resistència, revolució i Estat (1918-1991)” i a més de “U kasno ljeto” treballa també en la traducció de “Sempre idem. Hronika jednog detinjstva” de Djordje Lebovic. Com ha traductor ha treballat també en textos d’autors com Bekim Sejranovic i Janko Polic Kamov, a més de tenir un vast coneixement del la literatura croata contemporània des d’autors més coneguts com Miljenko Jergovic i Dubravka Ugresic fins a escriptors com Damir Karakas, Olja Savicevic Ivancevic i Zoran Feric.

Llibres de Jordi Cumplido

A finals d'estiu
Magdalena Blaževic construeix, amb una delicada prosa poètica i molta bellesa, una història de vertadera por i pèrdua irreparable. Quan un poble pintoresc de Bòsnia es veu atrapat en el conflicte bèl·lic, el món infantil de dues nenes serà escombrat per sempre. Les mans de l’avi, les conserves de la mare, les flors de camamilla o l’èxode del poble, tot desapareixerà per a la Ivana quan, en un...
18,00 Impostos inclosos
Afegir