Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Federici

Silvia Federici

Silvia Federici és una veterana activista, professora i autora. Va ser una de les fundadores el 1972 de l’International Feminist Collective, l’organització que va promoure la Campanya Salaris per al Treball Domèstic als EUA i a la resta del món.

 

Ha participat del moviment antiglobalització i en contra de la pena de mort. Als anys 90 va ser membre de la revista Midnight Notes i el 1991, després d’una estada acadèmica a Nigèria, va fundar el Comitè per a la Llibertat Acadèmica a l’Àfrica, que ha documentat la lluita dels i les estudiants africanes contra els programes d’austeritat imposats per l’FMI i el Banc Mundial. 

 

Federici és autora de nombrosos assajos sobre filosofia política, teoria feminista, estudis culturals i educació.

 

Entre les seves obres s’inclouen: The New York Wage For Housework Committee. Theory, History Documents. 1972-1977 (2017) (editat amb Arlen Austin), Revolution at Point Zero. Housework, Reproduction and Feminist Struggle (2012) o Caliban and the Witch: Women, the Body and Primitive Accumulation (2004), traduït a més de 10 idiomes. És l’editora de Enduring Western Civilization: The Construction of Western Civilization and its Others (1994) i co-editora de A Thousand Flowers: Social Struggles Against Structural Adjustment in African Universities (2000) i African Visions. Literary Images, Political Change and Social Struggles in Contemporary Africa (2000).

 

És catedràtica emèrita de Filosofia política i Estudis internacionals a la Hofstra University (Hempstead, Nova York).