Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Maternitats en vaga

La lluita oculta de les dones pel treball reproductiu

Aquest assaig lúcid i atrevit parteix d’una consigna provocadora per posar sobre la taula un debat molt necessari i animar a l'organització col·lectiva de les dones.

Aquest assaig lúcid i atrevit parteix d’una consigna provocadora per posar sobre la taula un debat molt necessari. 'Maternitats en vaga' analitza amb detall les polítiques, grups de pressió i interessos que s’amaguen darrere les legislacions sobre control de natalitat i salut sexual.

El llibre és també una crida a l’organització col·lectiva de les dones. Mentre les feministes hem estat lluitant amb valor per defensar els nostres drets reproductius, ens diu Jenny Brown, només hem copsat vagament per què l’estructura de poder vol controlar la nostra vida reproductiva. Els obstacles a l’avortament permeten que el nostre treball reproductiu continuï sent barat. A la llum d’això, hem de deixar de pensar en el control de natalitat i l’avortament només com tries individuals i començar a pensar-hi com una eina de poder polític que les dones hem de controlar. Si veiem més clarament el valor de la nostra feina, tindrem una base per exigir una contribució més gran d’aquells que més se’n beneficien.

Amb pròleg de Silvia Federici per a l'edició catalana.

«El fet de no tenir fills –en absència d’una lluita– no crearà un nou món en què «la vida sigui al centre» de la política social. Però el coneixement del grau en què, tant avui com en el passat, el capitalisme depèn d’una força de treball en expansió i, per tant, d’un procés de procreació ampliat, pot reforçar la «capacitat de negociació» de les dones, en la lluita per aconseguir millors condicions de vida per a nosaltres, i per a les nostres comunitats i els infants que algunes de nosaltres decideixen tenir.»Silvia Federici al pròleg«Per guanyar més llibertats al voltant de la reproducció, també cal que ens obrim pas a través de les mentides i els malentesos sobre què vol aconseguir l’estructura de poder. No ho podem fer sense abans reconèixer que hi ha una estructura de poder formada per gent que defensa els seus interessos a costa nostra.»Jenny Brown a la introducció

18,00 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de novembre 2020
Pes: 400 gr
Pàgines: 288
ISBN: 9788416855865