Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Tenório

Jeferson Tenório

(Rio de Janeiro, 1977)

Escriptor, docent i investigador brasiler, entén l’escriptura com a mecanisme per enfrontar-se al racisme estructural. Les seves obres aborden temes com la pobresa, la discriminació racial i la desigualtat de classes.

Resident a Porto Alegre, és Doctor en Teoria de la Literatura a la PUC-RS. La seva primera novel·la, O beijo na parede (2013),  va ser escollida llibre de l'any per l'Associació d'Escriptors de Rio Grande do Sul.

Amb L’altra cara de la pell, una de les millors obres de ficció publicades al Brasil l’any 2021, va rebre el Premi Jabuti, el certamen literari més important del país. Ha estat traduïda a diversos idiomes, s’ha interpretat als escenaris teatrals i se n’està adaptant la versió cinematogràfica.

 
Premis
Premi Jabuti, 2021

Llibres de Jeferson Tenório

L'altra cara de la pell
L’existència sota el brutal «racisme cordial» del Brasil esdevé dolorosament viva  en aquesta contundent novel·la sobre les relacions entre pares i fills. L’altra cara de la pell és la història d’en Pedro que, després de l’accidentada mort del seu pare, es proposa rescatar el passat de la seva família, resseguint el camí del seu pare en un procés d’agafar el lideratge de la seva pròpia...
19,50 Impostos inclosos
Afegir