Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Fanon

Frantz Fanon

Martinica, 1925 - Maryland, EUA, 1961

Revolucionari, psiquiatre, filòsof i escriptor. La seva obra va ser de gran influència en els moviments i teòrics revolucionaris dels anys 1960 i 1970. A finals del segle XX, el seu pensament va recobrar vigència en els camps dels estudis postcolonials, la teoria crítica i el marxisme.

Fanon és conegut com un pensador humanista existencial radical en la qüestió de la descolonització i la psicopatologia de la colonització. Va donar suport a la lluita algeriana per la independència i va ser membre del Front d’Alliberament Nacional d’Algèria. La seva vida i les seves obres, principalment Els condemnats de la terra, han servit de base teòrica als moviments d’alliberament anticolonialistes durant més de quatre dècades."

Llibres de Frantz Fanon

Els condemnats de la terra
Una de les obres cabdals del pensament anticolonial que continua tenint una vigència indiscutible. Aquest llegat de Fanon és un clàssic per a tot moviment revolucionari. Presentem una de les obres cabdals del pensament anticolonial. Fanon és un dels intel·lectuals que més ha treballat l’anàlisi crítica de la colonització política, ideològica i cultural. Els condemnats de la terra, publicada...
18,00 Impostos inclosos
Afegir