Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Dean Spade

Dean Spade és professor associat a la Facultat de Dret de la Universitat de Seattle, on imparteix cursos sobre acció policial, empresonament, gènere, raça i moviments socials. L’any 2002, va fundar el Sylvia Rivera Law Project, un col·lectiu jurídic sense ànim de lucre que proporciona serveis legals a persones transgènere, intersexuals i amb disconformitat de gènere que tenen rendes baixes i/o són persones de color, i que opera seguint un model de gestió col·lectiva. Ha publicat el llibre Normal Life: Administrative Violence, Critical Trans Politics, and the Limits of the Law. Els seus articles apareixen regularment en publicacions periòdiques, com ara The Chronicle of Higher Education, Out, In These Times, Social Text i Signs.

Llibres de Dean Spade

Suport mutu
El suport mutu és l’acte radical que consisteix a tenir cura els uns dels altres tot treballant per canviar el món. En un context mundial que viu en una espiral de crisis successives del capitalisme (covid, desastres naturals, acció policial racista, violència de gènere endèmica, desigualtat extrema i creixent...) i en què s’evidencia la incapacitat dels governs i institucions de fer-hi...
13,00 Impostos inclosos
Afegir