Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Suport mutu

Construir la solidaritat en temps de crisi

El suport mutu és l’acte radical que consisteix a tenir cura els uns dels altres tot treballant per canviar el món.

En un context mundial que viu en una espiral de crisis successives del capitalisme (covid, desastres naturals, acció policial racista, violència de gènere endèmica, desigualtat extrema i creixent...) i en què s’evidencia la incapacitat dels governs i institucions de fer-hi front, els moviments socials tenim, gràcies al suport mutu, una eina per respondre-hi col·lectivament. L’acte radical de cobrir les necessitats dels més vulnerables treballant-hi braç a braç, al mateix temps que generem espais perquè s’incorporin a la lluita per la transformació de la societat, es denomina suport mutu.

Aquest llibre, a més d ’exposar una teoria dels fonaments del suport mutu, també proporciona eines concretes per organitzar-se, així com mètodes per treballar en grup i afavorir el procés de presa de decisions col·lectiva, per abordar el confl icte i gestionar l’esgotament. És també, doncs, una eina pràctica tant per a nous militants dels moviments socials com per a aquells que hi participen des de fa molt de temps.

«El suport mutu, de mica en mica, mobilitza i polititza més persones i construeix els nous sistemes i maneres d’estar junts que necessitem. Com més forts siguin els projectes de suport mutu que construïm, més duradores seran les nostres mobilitzacions.»

13,00 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de febrer 2022
Pes: 150 gr
Pàgines: 190
ISBN: 978-84-18705-24-3