Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

David F. Walker

Escriptor de còmics, cineasta, periodista i pedagog guardonat. Va començar la seva carrera d’escriptor els anys noranta amb la revista autopublicada BadAzz MoFo. El 1997 va produir i dirigir Macked, Hammered, Slaughtered, and Shafted, un llargmetratge documental sobre la història de les pel·lícules d’explotació negra. Walker és conegut sobretot pel seu treball en novel·les gràfiques i còmics, que inclou publicacions com The Life of Frederick Douglass (Ten Speed Press), la sèrie guardonada amb el premi Eisner Bitter Root (Image Comics) i la sèrie aclamada per la crítica Naomi (DC Comics). Ha escrit per a Marvel Comics (Luke Cage, Occupy Avengers, Power Man and Iron Fist, Nighthawk, Fury, Deadpool), DC Comics (Cyborg, Young Justice), Dynamite Entertainment (Shaft) i Dark Horse (Number 13). És professor a temps parcial a la Universitat Estatal de Portland.


Llibres de David F. Walker

El partit dels panteres negres
'El partit dels panteres negres' és un relat exhaustiu, encara que sobri, de l'ascens i la caiguda d’un dels moviments més influents de la història recent dels Estats Units. El llegat dels panteres resisteix a la simplificació i gràcies a aquesta novel·la gràfica, els lectors podran tenir una comprensió més àmplia del context polític i social que va propiciar el naixement i el ràpid...
22,50 Impostos inclosos
Afegir