Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Améziane

Amazing Améziane

Alimentat amb els còmics de Frank Miller i Bill Sienkiewicz, amb les pel·lícules de Bruce Lee i Sergio Leone, tot amanit amb els ritmes del soul dels anys 66/76, AMÉZIANE (encara no Amazing...) treballa fins a finals de 2001 com a il·lustrador i dissenyador gràfic. Convertit en AMAZING, després d’haver produït tot sol les 180 pàgines de BAGMEN en 6 mesos, AMÉZIANE reparteix el seu temps entre els projectes en solitari i les novel·les gràfiques amb la Sybille. Així que no dorm gaire... MUHAMMAD ALI (Best Seller del New York Times), escrit per Sybille Titeux de la Croix, és el seu primer llibre publicat als EUA. BIG BLACK: STAND AT ATTICA, escrit per Jared Reinmuth, és la seva primera producció original per al públic nord-americà.

Llibres de Amazing Améziane

Miss Davis
La impactant vida d’una de les icones internacionals de la justícia social del segle XX ara també a través d’una vibrant novel·la gràfica. Nascuda el 1944 a Birmingham, a Alabama, creix en un ambient de segregació racial i de durs atacs del Ku Klux Klan. De jove ja s’interessa per la lectura del pensament marxista i ràpidament s’involucra en associacions estudiantils i moviments polítics com...
25,00 Impostos inclosos
Afegir