Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Bouamama

Saïd Bouamama

És sociòleg a P.H.A.R.E. pour l’Égalité (Praxi, Història, Acció-Recerca, Educació Popular per la Igualtat) a Lilla i militant associatiu. Implicat professionalment en les lluites d’emancipació en totes les seves dimensions, és autor de nombroses obres, centrades sobretot en les classes populars, la immigració i les relacions Nord-Sud. En destaquen Les Discriminations racistes: une arme de division massive (2010), La France. Autopsie d’un mythe national (2008), el Manuel Stratégique de l’Afrique (2018) i Des classes dangereuses à l’ennemi intérieur (2021). Amb el Collectif Manouchian, del qual és un dels organitzadors, ha elaborat el Dictionnaire des dominations de sexe, de race, de classe (2012).

Llibres de Saïd Bouamama

Figures de la revolució africana
Un llibre que recupera les vides dels grans referents de l'Àfrica revolucionària. Figures menystingudes i amagades, però que van canviar la història de tot un continent. Jomo Kenyatta, Aimé Césaire, Ruben Um Nyobè, Frantz Fanon, Patrice Lumumba, Kwame Nkrumah, Malcolm X, Mehdi Ben Barka, Amílcar Cabral, Thomas Sankara… Considerats amb menyspreu durant molt de temps per aquells que, al llarg...
19,00 Impostos inclosos
Afegir