Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Roger Sánchez Esteban

Nat a Barcelona el 1980, he viscut tota la vida a Sant Andreu de Palomar. Amant de la mar, lluito per ma terra al ball del foc, que és cultura i vida d’uns Països Catalans que malden per sa llibertat. És aquesta lluita la que em fa ser també internacionalista: no s’entén una sense l’altra, és la dialèctica constant. Col·leccionista de títols acadèmics inútils, prefereixo créixer al caliu del carrer, malgrat la repressió. Impulsor impulsiu de projectes i propostes, m’apassionen la lluita i viatjar. Escriptor lletraferit, sense música no podria viure. Cap-quadrat aprenent a improvisar, coopero molt millor que competeixo. A la nostra revolució s’ha de poder ballar, riure, follar i odiar: la lluita és vida. Volgudament anònim, despullat en públic amb aquest llibre. el seu blog: https://adestemps.wordpress.com/.

Llibres de Roger Sánchez Esteban

Una nova alba
La Nostra Amèrica: des dels baixos fons de Caracas a les metgesses cubanes, des dels guerrillers colombians a Gabriel García Màrquez passant pel couchsurfing, els Casals Catalans, el Machu-Picchu, Che Guevara, la Santiago de Xile més rebel, el Boca Juniors i un llarg etcètera. Tot això, i molt més, és ben present a Una nova Alba, a destemps per l’Amèrica bolivariana. L’autor ens ofereix un...
15,00 Impostos inclosos
Afegir