Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Rodrigo Elgueta

Santiago de Xile, 1971

Dibuixant i professor d’arts plàstiques. Ha treballat com a il·lustrador per a diverses editorials. A Xile ha publicat els còmics Dragón Lemur (Visual Ediciones, 2001) i ¡Flamenco! (Platino, 2011) i ha estat un dels dibuixants de la saga Heredia Detective. Ha exposat els seus treballs tant a Xile com a l’Estat espanyol i realitza tasques de gestió cultural, organitzant i coordinant projectes i esdeveniments de narrativa gràfica. És editor, juntament amb Juan Vásquez, de la revista Platino.

Llibres de Rodrigo Elgueta

Els anys d'Allende
En John Nitsch és un corresponsal nord-americà que arriba a Xile el 1970 per cobrir les eleccions on va sortir escollit president Salvador Allende. Aviat establirà amistat amb militants de la Unidad Popular amb els que serà testimoni dels esdeveniments fins al brutal cop d’estat de 1973, els coneguts com «mil dies» del govern d’Allende.  La seva mirada estrangera li permet fer un relat...
14,00 Impostos inclosos
Afegir