Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Grijalvo Pujol

Marc Grijalvo Pujol

 

Va néixer a Barcelona el 1978. Actualment, compagina la seva tasca docent a la Universitat de Girona, la Universitat Oberta de Catalunya i el Departament d’Ensenyament amb la consultoria privada a bim Consultors. És doctor en Turisme, Dret i Empresa; i, en la seva tasca de recerca, en destaca el Premi Yvette Barbaza. Va debutar en el gènere de la novel·la amb La paraula silenciada, obtenint el XXVI Premi Sebastià Joan Arbó. Amb Asfíxia fa la seva segona incursió en el gènere, amb una novel·la amb un marcat rerefons de denúncia social. Pare de dues criatures, la Núria i en Biel, actualment resideix a Pedret i Marzà i es considera un empordanès més.

Llibres de Marc Grijalvo Pujol

Asfíxia
«Va treure energies d’on no n’hi havia i va ser l’encarregat de trucar als seus pares per transmetre’ls la notícia. Estava convençut que aquells minuts eren la cosa més pròxima a l’infern…» Girona, dos mesos abans, havia viscut un Temps de Flors com mai no s’havia vist. Darrere la ciutat d’aparador, aquesta tenia altres cares ocultes, sorgides de la insuportable crisi econòmica i social...
14,00 Impostos inclosos
Afegir