Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Estrada Cañón

Laia Estrada Cañón

Tarragona, 1982

Llicenciada en Ciències Ambientals i màster en Estudis Territorials i de la Població.

És autora de Des de totes les trinxeres, a primera línia de foc (Lo Diable Gros, 2019). També ha col·laborat en diversos llibres col·lectius, com ara En defensa d’Afrodita (Tigre de Paper, 2013) i Terra de ningú (Pol·len, 2017). Ha participat en el moviment feminista i pel dret a l’habitatge. També és membre del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona i del Grup de Treball Nacional sobre Sanitat de la CUP, formació de la qual és regidora a l’Ajuntament de Tarragona des del 2015.

 

Llibres de Laia Estrada Cañón

Sortim de l'UCI
D’aquesta crisi sanitària n’hem de sortir més conscienciades que mai de la importància de disposar d’un sistema sanitari totalment públic. La pandèmia de la Covid-19 ens ha abocat a una vivència distòpica sense precedents. Amb milions d’infectats i centenars de milers de morts arreu del món, la majoria de sistemes sanitaris s’han vist col·lapsats. A casa nostra, enmig dels multitudinaris...
12,00 Impostos inclosos
Afegir