Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Ditfurth

Jutta Ditfurth

Würzburg, 1951

És sociòloga i escriptora. Ha estudiat i treballat a la Gran Bretanya, els EUA, la Unió Soviètica, la Xina, Cuba i Algèria. Des dels anys setanta és activista de l’esquerra extraparlamentària, entre d’altres, al moviment antinuclear, el moviment de dones i l’esquerra antiautoritària. L’any 1980 va ser cofundadora de Die Grünen (Els Verds), partit que presidí entre 1984 i 1988 i abandonà el 1991, pel seu viratge cap a la dreta. Durant sis anys va ser a la Comissió Executiva Federal del Sindicat de Periodistes (DJU) / IG Mitjans de Comunicació.

Des de 1991 és membre de l’Esquerra Ecologista i de la Llista d’Esquerra Ecologista-Antiracista, amb la qual ha estat escollida regidora a l’Ajuntament de Frankfurt a totes les eleccions municipals des de 2001.

Com a corresponsal internacional, ha informat sobre l’explotació de les mines de carbó siberianes, la desaparició de la mar d’Aral i la situació dels sahrauís als camps de refugiats d’Algèria. Investiga i escriu sobre temes com ara feixisme, antisemitisme, ecologia i política, història alemanya i europea i moviments de protesta social. Alguns dels seus setze llibres han estat best-sellers.

Llibres de Jutta Ditfurth

Ulrike Meinhof
En l’escenari de devastació política i cultural que era la República Federal Alemanya de postguerra, la d’Ulrike Meinhof va ser una de les veus més interessants de l’esquerra. Amb la socialdemocràcia integrada en el bel·licisme atlantista i un Partit Comunista en la il·legalitat, la seva va ser una de les plomes més incisives en la denúncia dels límits del procés de desnazificació i dels tics...
20,00 Impostos inclosos
Afegir