Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Rausell

Jaume Rausell

 

Nascut a València el 1969, des de la seva posició de mestre de català de secundària, és un lluitador incansable per la recuperació i dignificació de la nostra llengua front a l’hostilitat de la realitat sociolingüística de les comarques que envolten la capital del Túria. Debuta en el panorama literari català amb la novel·la que teniu a les mans; materialització de l’enuig i la desplaença que mostra l’autor pel caire i la deriva de la societat occidental actual i del compromís per la creació d’un món més just, amb la paraula com a eina de denúncia, alhora que precursora d’altres escrits igualment controvertits per la immediatesa de les incògnites que presenten.

Llibres de Jaume Rausell

Els estralls de la memòria
Jaume Rausell, en la seua òpera prima, Els estralls de la memòria, ens conta de forma apassionada i apassionant, com es concreta en un indret específic del País Valencià la tragèdia general d’allò que arreu l’estat s’anomenaria Guerra Civil Espanyola. Amb un vocabulari precís, acurat i acadèmic alhora que popular, ens mostra un país socialment antiquat, moralment polaritzat i...
16,00 Impostos inclosos
Afegir