Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Jelinek

Elfriede Jelinek

(Mürzzuschlag, 1946

Elfriede Jelinek és una de les veus més destacades de la literatura i teatre contemporanis en alemany. Coneguda pel seu activisme social i feminista, que l’han convertida en blanc de la dreta radical a Àustria, i pel seu estil provocador i sarcàstic, entre les seves novel·les més conegudes estan Les amants (1975), Els exclosos (1980) i La pianista (1983), adaptada al cinema per Michael Haneke l’any 2001.   Guanyadora del Premi Nobel de Literatura (2004), el Premi Georg Büchner (1998) i el Premi Franz Kafka (2004), entre d’altres.

Llibres de Elfriede Jelinek

Els desemparats
«Vivim. Vivim. El que importa és que vivim i poc més importa que viure després d’haver abandonat la sagrada pàtria. El nostre tren ningú el mira amb compassió, però a nosaltres ens miren amb condescendència. Fugim, cap tribunal popular ens ha jutjat, ens jutja tothom, aquí i allà. El que sabíem de les nostres vides ha quedat enrere, ofegat sota una capa d’esdeveniments, res es pot saber ja mai...
12,00 Impostos inclosos
Afegir