Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Casassas

David Casassas

David Casassas és professor de teoria social i política a la Universitat de Barcelona. Ha estat investigador a la Universitat Catòlica de Lovaina, a la Universitat d’Oxford i a la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, ha estat secretari de la Basic Income Earth Network (BIEN) i forma part del Consell Assessor Internacional d’aquesta organització. Vicepresident de la Xarxa Renda Bàsica, també és membre del Consell de Redacció de la revista Sin Permiso i de la Junta de l’Observatori dels Drets Econòmics, Socials i Culturals (DESC).

És autor de La ciudad en llamas. La vigencia del republicanismo comercial de Adam Smith (Montesinos, 2010) i editor de Revertir el guión. Trabajos, derechos y libertad (Los Libros de la Catarata, 2016) i, juntament amb Daniel Raventós, de La renta básica en la era de las grandes desigualdades (Montesinos, 2011).

Llibres de David Casassas

Llibertat incondicional
Un llibre que ens ofereix pistes per fer de les grans transformacions que vivim una oportunitat per prendre el control de les nostres vides. De quins dispositius ens podem valdre per fer del món del treball, remunerat o no, un lloc compatible amb la llibertat i la dignitat humanes? L’assignació d’una renda bàsica incondicional pot actuar a tall de far per conquerir, avui, nivells superiors...
18,00 Impostos inclosos
Afegir