Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Carlos Medina Gallego

 

És professor associat en l’àrea de ciències humanes i socials de la Universitat Nacional de Colòmbia.

Ha participat en multitud de seminaris i congressos sobre pedagogia i qüestions educatives, editant obres com “La enseñanza problémica: entre el constructivismo y la educación activa” (1997) i “Didáctica para la transformación de la vida escolar” (2003).

 Especialista en l’anàlisi del conflicte armat de Colòmbia, ha realitzat importants treballs d’investigació sobre seus actors com “Autodefensas, paramilitares y narcotrafico en Colombia: Origen, desarrollo y consolidacion : el caso ‘Puerto Boyaca’” (1990), “ELN : una historia contada dos veces: entrevista con ‘el cura’ Manuel Pérez y Nicolás Rodríguez Bautista, ‘Gabino’” (1996) i “FARC-EP: notas para una historia política".

Llibres de Carlos Medina Gallego

Tropel, una dècada de lluita estudiantil a Colòmbia
“El Tropel és una concepció de vida que implica moviment i transformació permanent… Una guerra a mort a la mediocritat, a l’apatia, a la cultura de la desgana i de la negligència. Una font de possibilitats per confrontar i contrarestar les ires i els odis, per aniquilar enganys, per enterrar la tirania i l’autoritarisme”. Crònica novel·lada sobre el moviment estudiantil de la...
15,00 Impostos inclosos
Afegir