Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Valeria Parrella a Drac Màgic (Palma)

Acte emmarcat en el cicle de Converses 2024: Màtries de la Fundació Mallorca Literària.

Més informació: https://www.mallorcaliteraria.cat/ca/fitxa-activitat/1887

 

Valeria Parrella (Torre del Greco, 1974) és una autora, dramaturga i activista italiana. El 2005, la seva col·lecció de contes Per grazia ricevuta va ser preseleccionada per al Premi Strega, el premi de literatura més prestigiós d'Itàlia, i va guanyar el Premi Renato Fucini a la millor col·lecció de contes. L’any 2008, publicava la seva primera novel·la, Lo spazio bianco, reconeguda per la crítica i el públic, va rebre el Premi Basilicata i amb el temps s’ha convertit en un llibre d’aquells que tenen vida pròpia, es van reeditant i traduint, se’n fan adaptacions al cinema i segueixen sent llegits i citats al seu país.

Avui Valeria Parrella és una autora premiada i consolidada que ha publicat una vintena d’obres. Escriu novel·la, contes i textos dramàtics, adapta clàssics per al teatre i l’òpera, col·labora en mitjans de comunicació i és una coneguda activista compromesa que fins i tot ha fet incursions en política.

L’espai blanc és una novel·la que aborda la relació entre maternitat i identitat tot defugint els convencionalismes i el melodrama.

Comentaris // 0

Llibres relacionats