Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Que paguin els amos!

Per què necessitem sindicats?

Traducció
Lourdes Bigorra

Un manifest i anàlisi clars i punyents contra l'explotació laboral i per repensar un sindicalisme adaptat als nostres temps.

 

Amb el món canviant a una velocitat vertiginosa i els treballadors i treballadores abocades al caprici de les aplicacions, a amos dèspotes i a contractes precaris, per què ens hem de preocupar pels sindicats? És que no són només per a treballadors industrials de cabells blancs i de mitjana edat?

Efectivament, molts sindicats semblen estar atrapats en el passat, i hi ha un desprestigi general dels sindicats, alimentat per la patronal. Però a la vegada sorgeixen experiències de lluites laborals inspiradores, des de vagues en sectors precaritzats fins a l’adaptació de sindicats per defensar els drets en l’era digital.

Parlant amb acadèmics, experts, i sindicalistes de base, Eve Livingston explora com s’organitzen els i les joves treballadores per exigir uns llocs de treball justos, i reimagina com s’hauria d’articular un moviment sindical inclusiu que representi a tots els sectors.

La consigna segueix sent que la unitat de la lluita pot canviar el curs de la història, i els nostres amos ho saben. Sí, tu també necessites un sindicat. I el teu sindicat també et necessita! 

 

14,50 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de maig 2023
Pes: 200 gr
Pàgines: 214
ISBN: 978-84-18705-54-0