Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.
Viñas Gràcia

Carles Viñas Gràcia

1972 Vila de Gracia (Barcelona, Països catalans)

(Vila de Gràcia, 1972) Doctor en història contemporània per la Universitat de Barcelona (UB) i membre del Grup de Recerca i Anàlisi del Món Actual (GRANMA). Al llarg de la seva activitat investigadora ha analitzat l’extremisme polític i esportiu, els estils juvenils i el rerefons social de l’esport.

Actualment compagina la docència universitària amb la col·laboració en diversos mitjans de comunicació i la publicació d’articles de divulgació històrica en diferents revistes especialitzades.

Altres obres de l'autor: Sankt Pauli. Un altre futbol és possible (Tigre de Paper, 2017), Una història de la ciutat a través del Barça (2012), Tolerància zero. La violència a l’esport (Angle, 2006), Skinheads a Catalunya (Columna, 2004)

Llibres de Carles Viñas Gràcia

Història de l'Esquerra Independentista
'Història de l'Esquerra Independentista', coordinat per Carles Viñas, és una obra enorme que relata en profunditat i rigor la trajectòria de cinquanta anys d'aquest moviment, des de la seva gestació fins a l’actualitat, amb l’objectiu d’oferir al lector una eina que li permeti conèixer amb precisió la seva incidència en els esdeveniments polítics i socials dels darrers temps als Països...
28,50 Impostos inclosos
Afegir