Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Una amistat prohibida

L'Estat d'Israel contra Tali Fahima

Pròleg
Eugeni García Gascón

Tali Fahima, israeliana, filla de jueus vinguts del Magreb, té vint-i- quatre anys quan el setembre del 2000 esclata la Segona Intifada, la intifada dels suïcides i les bombes als autobusos. Odia els palestins, vota Ariel Sharon i creu que el conflicte només es pot resoldre per la via militar, esclafant els terroristes i venjant totes i cadascuna de les morts israelianes.

Però el 9 d’agost del 2004, una unitat de mista’arvim, agents secrets del Tsahal especialitzats en operacions camuflades als territoris ocupats, la deté camí de Jenín, bastió de la revolta a Cisjordània, disfressada de dona palestina.

Tali Fahima ha estat la primera dona jueva empresonada en arrest administratiu. El ministre de Defensa, Shaul Mofaz, diu d’ella que és «un perill clar i present per a tots els israelians». La fiscalia de l’Estat vol imposar-li cadena perpètua. Què ha fet, Tali Fahima, per desafiar l’Estat d’Israel?

"Escrupolosa en les traduccions, amb una documentació exhaustiva i controlant molt bé les tècniques de ficció per recrear aquelles escenes que no ha viscut, l’autora es mou entre la tercera i la primera persona evitant en tot moment subratllar la presència del narrador: “De vegades, només posar el micròfon ja és un gest prou potent. Ja et retrates.” Una amistat prohibida és una proposta personal, valenta i arriscada d’una reportera amb nas periodístic" Marta Monedero, El Punt Avui

15,00 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: d’octubre 2016
Pes: 380 gr
Pàgines: 232
ISBN: 9788494495465