Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

Sempre ho he sabut

Traducció
Anna Casassas

Un relat commovedor. Dues dones, tan iguals i tan diferents. Dues maneres de viure la feminitat que sacsejaran els nostres prejudicis i esquemes occidentals benestants.

Dues dones es troben a la presó. Dues ribes de la Mediterrània. Una, militant revolucionària fins a les darreres conseqüències, l’altra una fugitiva de la misèria. Des de dues perspectives diferents configuren una crítica radical de l’existència d’un sistema que ha esdevingut únic a totes les latituds i que s’ha convertit en una guerra global permanent.

Un relat commovedor. Dues dones, tan iguals i tan diferents. Dues maneres de viure la feminitat que sacsejaran els nostres prejudicis i esquemes de pensament occidental.

Què en diuen?

 «Una ploma decidida que no ofereix renúncies i deixa entendre ràpidament el seu missatge.» Salvatore M. Fazio

«Aleshores, Balzerani, va començar a escriure. Per a tornar a connectar els cables de la memòria. Memòria política i familiar, de llocs i de lluites. Per reparar i teixir, a través de l’escriptura, fragments del passat, per reconèixer i recuperar la possessió de si mateixa i de la seva història.» Vincenzo Morvillo

«L’escriptura de la Barbara és un acte vital que va més enllà de la simple resistència, una escriptura forta, minimalista i densa, mai gratuïta, igual com ella és a la vida, capaç de ser mordaç i alhora copsar amb dolçor i respecte els matisos més amagats de l’ànima humana, de donar-los cos i fer-los palpables amb la seva capacitat evocativa.» Silvia de Bernardinis

12,00 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: d’octubre 2018
Pes: 175 gr
Pàgines: 120
ISBN: 9788416855339