Cistella de la compra

{{ item.full_title }} {{ item.description }}
-
{{ item.quantity }}
+
Gratuït
¡Regalo!
Bossa de tela
Bossa de tela + un exemplar de Catarsi Magazin
Bossa de tela, un exemplar de Catarsi Magazin + un producte de Literal
0€
Subtotal
Cupó de descompte {{ cart.coupon_name }} x
{{ cart.coupon_message }}
Enviament exprés Enviament normal
Si arribes a 30€ tindràs la missatgeria gratuïta. Si no, pots tenir-la per 3€ o escollir l’enviament de 3 a 15 dies laborables, gratis per qualsevol import.
Total
Carro de la compra vacío Actualment no tens cap producte a la cistella de la compra. Anar a la llibreria.

La fi del control policial

Un llibre que alerta sobre com la policia ens posa en perill i per què necessitem trobar-hi una alternativa.

Traducció
Lourdes Bigorra
Il·lustració
Joan Manel Pérez

Un llibre que busca la discussió pública en revelar els orígens contaminats de la policia moderna com una eina de control social.

En els últims anys s'ha vist una explosió de protestes contra la brutalitat i la repressió policial. Entre activistes, periodistes i polítics, el debat sobre com respondre i millorar l'actuació policial s'ha centrat en la responsabilitat, la diversitat, la formació i les relacions amb la comunitat. Malauradament, aquestes reformes no produiran resultats, ni soles ni combinades. Cal abordar el moll del problema: la naturalesa de la policia moderna en si mateixa. Les pràctiques de "finestres trencades", la militarització de l'aplicació de la llei i la dramàtica expansió de el paper de la policia durant els darrers quaranta anys han creat un mandat per als oficials que ha de revertir-se.Aquest llibre intenta provocar la discussió pública al revelar els orígens contaminats de la policia moderna com una eina de control social. Mostra com l'expansió de l'autoritat policial és incompatible amb l'empoderament de la comunitat, la justícia social, fins i tot la seguretat pública. Basant-se en investigacions pioneres de tot el món i cobrint pràcticament totes les àrees en la gamma cada vegada més àmplia de la feina policial, Alex Vitale demostra com l'aplicació de la llei ha arribat a exacerbar els mateixos problemes que se suposa que ha de resoldre.En contrast, ens exposa exemples de llocs on la implementació sòlida d'alternatives policials, com la legalització, la justícia restaurativa i la reducció de danys, ha portat a reduccions en el crim, la despesa i la injustícia. La millor solució per a una mala actuació policial pot ser la seva fi.

Nora Miralles és autora del pròleg de l'edició catalana. Miralles és investigadora en gènere i seguretat al Centre Delàs i a Observatori ODHE. També és periodista especialitzada en conflictes armats i membre de la Xarxa d'Estructures Populars i Comunitàries de Manresa

 

18,00 Impostos inclosos
Afegir
Data de publicació: de juliol 2021
Pes: 400 gr
Pàgines: 300
ISBN: 978-84-18705-12-0